Szolgáltatásaink

rendszergazda“A rendszergazda csak ül a gép előtt és nem csinál semmit…”

Valójában adatot ment, az előre pontosan megtervezett és beállított házirend szerint fogadja a szerverek probléma megelőző jelzéseit és reagál rájuk, figyeli az eszközök optimális terheltségét, biztonsági réseket keres… És mindezt nem tudná úgy megtenni ha nem képezné magát folyamatosan.

Az igazi rendszergazdának szenvedélye az informatika, imádja a biteket és megőrül a hardverekért. Ugyanakkor nem lesz kocka és képes “emberi” nyelven kommunikálni és egy nap huszadszor is kedvesen oldja meg ugyan azt a problémát.

Ügyfeleink elvárják, hogy mindenre azonnal tudjuk a megoldást. Nem érdekli őket, hogy hány féle programozási nyelv létezik és hányféle fizikai eszköz amik mindegyikén soha semelyik gyártó nem teszteli le a termékeit. Nem érdekli őket, hogy a webmester nem tudhatja, hogy kell hálózati nyomtatót telepíteni a linuxos pedig nem ért az active directoryhoz.

Az Ügyfeleinket két dolog érdekli: Megoldást! Azonnal!

Az IT-Consult pedig csak egy dolog érdekli: Az Ügyfelei!

Probléma mindig lesz. Az informatikai ilyen. Túlságosan bonyolult és szerteágazó. Megfelelő rendszergazda nélkül pedig előbb-utóbb katasztrofális következményekkel számolhat bármelyik vállalkozás ahol számítógépen dolgoznak.

Tehát a kérdés nem az, hogy lesz-e probléma, hanem, hogy amikor igen akkor arra felkészült valaki vagy nem. Mi felkészítjük az Ön informatikai hálózatát a problémára, biztosítjuk az optimális kihasználtságot és a legvégső esetre mentünk minden adatot.